KOZMETİK BİLİMİ

formula kimya


Genel müdürümüz Sayın Ersan Gülbahar'ın özel davetli olarak katıldığı toplantıda kozmetik bilimi konusunda katılımcılara sunum vermiştir.
Kozmetik biliminin dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgilendirmeler yapıp tespitlerde bulunarak öngörüleriyle yol göstericilik misyonunu bir kez daha cömertçe uygulamıştır.
Dünyanın standartlarını kabul edeceği kozmetik üretim kalite standartlarını vurgulamıştır. Ülkemizden de dünya markası kozmetik firması çıkabileceğini ve bu konuda talepkar olunması durumunda elinden gelen desteği FMK LAB firması olarak sunacaklarının altını çizdi.
Fason kozmetik üretiminde çığır açacak yenilikleri bütün partnerlerine sunmaya hazır olduklarını belirtti. Kozmetik pazarlama konusunda yeni projeler hazırladıklarını ve bunları yakında açıklayacaklarını belirttiler.
Organik kozmetik üretimi konusunda geldikleri noktadan ötürü çok memnun olduklarını ve taleplere yetişmek için yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti. Bu yatırımlar kozmetik sektörüne yeni bir nefes aldıracak özel Ar-Ge yatırımlarını da içermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOZMETİK ÜRÜN TASARIMI

Kozmetik Markası Oluşturmak

DİŞ MACUNU ÜRETİMİ