Kozmetik Bilimi ve Teknolojisi


Formula Kimya fason kozmetik alanında yaşanan aksaklıkların ve ihtiyaçların giderilmesi için kurulmuş özel bir laboratuvardır. 
Partnerlerine sorunsuz dünya standartlarında ürün vermeyi teyit etmektedir.
Kozmetik sektörüne girmek isteyenler, marka sahipleri, tarafından tercih edilme sebepleri arasında kozmetik sektörünü iyi tanıması, zamana uygun çözümler sunması, üretim sonrası destek vermesi ve görüşmeye geldiğinizde göreceğiniz size özel çözümleri bünyesinde barındırmaktadır.
Kozmetik marka oluşturmak birden çok kanalın tek kanala akıtılma projesidir. Bu sebeple kompleks işler içerir. Bütün bu işleri tek adreste çözmenizi mümkün kılmaktayız. 
Ambalaj, tasarım, formül, üretim ve üretim sonrası danışmanlıklarımızdan yararlanabilmekteniz.
Uzun yıllar sürecek bir marka oluşturmak, gelecek kuşaklarına bırakacağınız güzel bir miras kurmak emek, bilgi ve deneyim  gerektirir. Biz bütün bu paylaşımları hizmetinize sunmayı teyit ediyoruz.

Dünya değişiyor, ihtiyaçlar değişiyor, bu bağlamda kozmetik ürünlerin, formüllerin aynı kalması beklenmez. 1000+ üzerinde ham madde ile yeni nesil formüllerin size neler katacağını deneyimleyebilirsiniz.

Sadece fason kozmetik üretimi yapmaktayız. Sizin pazarlama da yaşadığınız sorunların farkındayız, bu sebeple tek uzmanlığımız kozmetik marka oluşturma deneyimlerimizi sadece seçkin partnerlerimize sunmaktayız.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KOZMETİK ÜRÜN TASARIMI

Kozmetik Markası Oluşturmak

DİŞ MACUNU ÜRETİMİ